MAJSTORSKA PARTIJA / Livaković napravio genijalnu stvar za HNL: Uspjelo mu je nešto što nije nikom prije njega

Image

Hrvatska u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva igra protiv Brazila.

6.12.2022.
17:30
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Japan sa 3-1 (1-1), a Hrvatska čeka boljega iz dvoboja Brazila i Južne Koreje.

Nakon 120 minuta bilo je 1-1, poveo je Japan golom Daizena Maede (43), a na 1-1 poravnao je Ivan Perišić (55), Prilikom izvođenja 11-eraca u junaka izrastao Dominik Livaković koji je obranio tri udarca Japanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominik Livaković je odveo Hrvatsku u četvrtfinale SP-a obranivši u raspucavanju s bijele-točke čak tri udarca Japanaca, a Zadranin je oživio uspomenu na sugrađanina Danijela Subašića, koji je također udarcima s bijele točke doveo Vatrene do finala.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije proglašen je za najboljeg igrača utakmice protiv Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da mi je cijeli život prošao kroz ove jedanaesterce," kazao je Livaković koji je obranio tri udarca japanskim igračima gurnuvši "Vatrene" prema četvrtfinalu SP-a.

Livaković je ovom nagradom ušao u povijest HNL-a. Postao je prvi igrač iz domaće lige koji je na Svjetskom prvenstvu dobio nagradu za najboljeg igrača. Livi je tako za HNL napravio sjajnu promociju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo