OGLAS

SPREMA SE PRAVA VATRENA TRANSFER PRIČA: / Milan otpisuje Halilovića i umjesto njega dovodi novog Hrvata

Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometaš nije se naigrao ove sezone u Milanu, a čini se da ni neće dok ne ode iz kluba

7.12.2018.
11:45
AFP
VOYO logo

Sve je izvjesnije da će Alen Halilović uskoro napustiti Milan. Trener Gennaro Gattuso nekoliko puta istaknuo je kako nije zadovoljan njegovim igrama, ali treba i napomenuti kako kapetan U-21 reprezentacije Hrvatske nije ni imao previše prilika za dokazivanje.

Bivši igrač Dinama dosad je odigrao 58 minuta u dvije utakmice protiv luksemburškog Dudelangea, a tek nedavno je bio starter. Potpuno je jasno da te prilike koje dobiva nisu dovoljne da bi jedan mladi igrač uhvatio ritam igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Napoli's Croatian midfielder Marko Rog celebrates after scoring during the Italian Serie A football match SSC Napoli vs Atalanta BC on August 27, 2017 at the San Paolo Stadium. / AFP PHOTO / CARLO HERMANN

Gattuso nezadovoljan

"Nisam bio zadovoljan kako su nam se krila kretala protiv Dudelangea. Halilović je mogao dodavati, ali umjesto toga on je stalno birao dribling i zadržavao loptu. Često takve situacije krivo pročitamo", rekao je Milanov trener nakon pobjede 5:2 gdje je Milan zabio četiri gola nakon što je Alen napustio igru.

Sada Talijani pišu da je Milan spreman pustiti Halilovića u siječnju. Na njegovo mjesto trebao bi stići drugi Hrvat s malom minutažom u Serie A, Marko Rog iz Napolija. Njegova situacija u Napoliju nije ništa bolje od Halilovićeve pa bi mu transfer itekako dobro došao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo