ŠPANJOLCI MODRIĆA KUJU U ZVIJEZDE: / U jednoj rečenici objasnili su zašto je Luka rođeni pobjednik

Image
Foto: AFP

Činilo se da Luka Modrić gubi sjaj koji je imao na Svjetskom prvenstvu, ali jučer je dokazao da je to daleko od istine

11.3.2019.
10:59
AFP
VOYO logo

Nakon dva uzastopna poraza od Barcelone i neočekivanog ispadanja u osmini finala Lige prvaka, nogometaši Real Madrida iskupili su se gostujućom pobjedom 4-1 protiv Valladolida, ali do nje su došli uz puno sreće. Konačnih 4-1 postavio je najbolji svjetski nogometaš Luka Modrić, koji je uz odličan dribling zabio u 85. minuti.

Najčitaniji španjolski dnevnik i jedan od najprodavanijih sportskih listova na svijetu, Marca, sipao je hvalospjeve na račun hrvatskog čarobnjaka, a istog su mišljenja i njeni čitatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljeni Hrvatom

"Hrvat je jedan od rijetkih igrača Reala koji se trudi u svakom pogledu i na svakom dijelu terena. Daje sve od sebe i kada mu ne ide i kada mu ide. Srećom po Real, u Valladolidu je bio ovaj drugi slučaj.", pišu pa dodaju:

"Real je ostao s igračem manje, ali je Modrić, koji je ovu utakmicu odigrao svim srcem, zabio i pobjedu činio još uvjerljivijom. U nedostatku boljih vijesti, tako je Real kupio barem tjedan mira."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je u komentaru Modrić izdvojen kao genijalac, ali uz važnu napomenu.

"Modrić je okrunio dobru partiju golom. Hrvat je otkrio da mu je prošli tjedan bio najteži u karijeri, ali on nije tip koji odustaje. Umjesto toga, našao je snage te sebe i momčad vratio u život.", zaključuju Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo