SEVILLA KIKSALA NA GOSTOVANJU KOD TREĆELIGAŠA: / Ovaj remi za njih je ravan porazu

Image
Foto: AFP

Ovaj remi njima dođe teško kao poraz

2.11.2018.
9:18
AFP
VOYO logo

Trećeplasirana momčad Primere Sevilla odigrala je samo 0-0 kod trećeligaša Villanovense u prvoj utakmici šesnaestine finala Kupa Kralja. Nije ovaj remi stigao u baš najboljem trenutku za momčad Vicenza Montelle, bez obzira na to što postoji prilika za popravni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cazorla i dalje briljira

Almeria je pred svojim je navijačima odigrala 3:3 s Villarrealom. Drugoligaš je došao u vodstvo golom Chema iz penala u 52. minuti, a izjednačio je Cazorla u 67. Autogolom Callejóna u 78. i golom Chukwueze pet minuta kasnije Villarreal uspijeva preokrenuti, ali domaći se vraćaju u završnici. Junak je Gassama koji je bio dvostruki strijelac - u 86. i 91. minuti.

Drugoligaš Cadiz je s 2:1 pobijedio Espanyol. Lekić je zabio za vodstvo već u prvoj minuti, gosti iz Barcelone su se vratili u igru golom Puada u 36. minuti. Ali do poluvremena je Cadiz još jednom zabio i golom Azamouma proslavio pobjedu. Betis je u posljednjoj utakmici golom Leona iz penala u osmoj minuti pobijedio Real Santander. Uzvrati u Španjolskoj su na rasporedu za mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo