REBIĆ OTKRIO RECEPT USPJEHA: / Sad znamo zašto je u Eintrachtu i koji gol smatra svojim najboljim

Image
Foto: AFP

'Idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se da ćemo kraj dočekati što je više moguće na ljestvici'

22.1.2019.
15:06
AFP
VOYO logo

Čak 29 od ukupno 37 bundesligaških golova Eintrachtove momčadi postigao je trojac kojeg čine Luka Jović (13), Sebastien Haller (10) i Ante Rebić (7). Tajnu njihova uspjeha za bundesliga.com Rebić je sažeo u riječi 'svi stavljamo momčad na prvo mjesto' otkrivši pritom mnoge zanimljivosti vezane uz petoplasiranu momčad Bundeslige.

"Mislim da nitko nije očekivao da budemo ovako uspješni u prvom dijelu sezoni, posebice ne nakon što smo loše startali. Ipak, vjerovali smo u sebe, naporno radili i to se reflektiralo na rezultat. A to što imamo dobrog trenera (Adi Hütter) koji nas razumije reflektirala se na ono što se događa na travnjaku", veli Rebić na početku razgovora otkrivši potom i što očekuje od sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivanja su porasla

"Na početku nismo imali tako visoka očekivanja, ali vidjeli smo sad da možemo bolje. Idemo utakmicu po utakmicu i nadamo se da ćemo kraj dočekati što je više moguće na ljestvici."

Objašnjavajući da se suigrači dobro razumiju na travnjaku jer su i prijatelji izvan njega, Rebić je stigao i do seta pitanje vezanih uz njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN
Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

"Nemam problema kad sam spreman, to se onda može vidjeti na terenu. Uvijek dajem sve od sebe. Trener je odigrao veliku i važnu ulogu u mom razvoju. Sa svima nama razgovara pojedinačno, nitko u svlačionici nije nesretan i to je najvažnije."

Opušten izvan terena

Upitan je Rebić i kakav je izvan terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na terenu sam agresivan, to možete i sami vidjeti. Izvan njega sam u svom svijetu, jednom drugačijem svijetu. Kakav sam privatno najbolje će vam reći moji prijatelji. Rekao bih da sam opušten."

Reći će Rebić i da je najbolji gol kojeg je u njemačkom prvenstvu postigao onaj iz prošle sezone protiv Werdera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da mi je Marc Stendera dodao loptu na lijevu stranu. Imao sam dosta vremenu, ali nisam želio komplicirati stvari. Pucao sam čim sam primio loptu i otišla je u daljnji kut suparničkog gola. To je najbolji pogodak kojeg sam postigao."

Navijači su dodatna snaga

Kaže Rebić u nastavku da uživa u Eintrachtu, klubu koji mu se sviđa i iz kojeg bi, da nije tako, napustio, a kao razlog ostanka navodi i navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Frankfurt's Croatian forward Ante Rebic scores a goal during the German football Cup DFB Pokal quarter-final match Eintracht Frankfurt versus Mainz 05 on February 7, 2018 in Frankfurt am Main. / AFP PHOTO / DPA / Arne Dedert / Germany OUT / RESTRICTIONS: ACCORDING TO DFB RULES IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED DURING MATCH TIME. MOBILE (MMS) USE IS NOT ALLOWED DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER THE MATCH. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR MORE INFORMATION CONTACT DFB DIRECTLY AT +49 69 67880 /

"Nikad nas nisu iznevjerili, bez obzira na kretanje rezultata. Uistinu su jedni od najboljih u njemačkom prvenstvu. Kad izlazimo na teren praćeni s 51,500 ljudi, to je valjda moj omiljeni trenutak svake utakmice. Motiviraju nas i daju nam snagu", zaključio je Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo