PREDSJEDNIK NAPOLIJA OPTUŽIO ROMU I LIVERPOOL ZA PREVARU: / 'Oni ne bi smjeli nastupati u Ligi prvaka'

Image
Foto: AFP

Predsjednik Napolije, Aurelio De Laurentiis opet se upustio u spekulacije o teorijama zavjere

17.8.2018.
16:36
AFP
VOYO logo

Čelnik Napolija poznat je po tome da voli medijima davati ishitrene izjave, a ne tako davno je talijansku i europsku nogometnu javnost uvjeravao kako je Juventusov sedmi uzastopni naslov u Serie A plod dobrih odnosa sa sudačkom komisijom.

Kontroverzni predsjednik sada ima novu teoriju po kojoj je , navodno, Liverpool oštetio njegov klub. Naime, De Laurentiis tvrdi da je transfer Alissona u Liverpool zapravo prevara. Istaknuo je kako je Napoli ovo ljeto Romi nudio 60 milijuna eura za njegove usluge, nakon čega je Roma stopirala pregovore i prodala vratara u Liverpool za 62,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da je Napoli prevaren

"Roma je Alissona prodala za 60 milijuna eura, a ja ga ne bih prodao ni za 100 milijuna eura. Svi znamo o čemu se radi - dva kluba u vlasništvu su istih ljudi. Da pravda postoji, Roma i Liverpool ne bi smjeli nastupati u Ligi prvaka. Ovo je sukob interesa. Uvijek sam gajio sumnju kako je Liverpoolov pravi vlasnik ujedno i Romin vlasnik. To mi je otkrila mala ptica prije nekoliko godina", poručio je Aurelio De Laurentiis za Corriere dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom obraćanju obrušio se i na Rominog predsjednika Jamesa Pallottu kojeg je optužio kako usko surađuje s Fenway Sports Groupom, američkom investicijskom kompanijom koja u Liverpoolu posjeduje većinski dionički paket.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo