POZNATI NOVINAR ODUŠEVLJEN JE HRVATOM: / 'U Interu su glupi ako misle da je Modrić bolji od Brozovića!'

Image
Foto: AFP

Hrvatski veznjak ove sezone se prometnuo kao ponajbolji igrač talijanskog velikana

1.11.2018.
17:39
AFP
VOYO logo

Marcelo Brozović oduševljava ove sezone u dresu Intera, a sukladno tome ne nedostaje ni hvale ne njegov račun. Samo jedan u nizu hvalospjeva na račun hrvatskog veznjaka dolazi od priznatog talijanskog novinara za kojeg je Brozović simbol preporoda kluba s Meazzae.

"Postoji igrač koji je simbol preporoda Intera, ali i igrač koji je ogroman potencijal te budućnost Intera. Njegovo ime je Marcelo Brozović, jedan od tri najbolja veznjaka u Serie A", kaže novinar Tuttsporta Fabio Ravezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Croatia's midfielder Luka Modric shakes hands with Croatia's midfielder Marcelo Brozovic (R) during a training session at the Luzhniki trining field in Moscow on July 14, 2018 on the eve of the Russia 2018 World Cup final football match between France and Croatia. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)

Bolji od Modrića

Tvrdi da je Brozović danas bitno bolji igrač od Luke Modrića pa se stoga protivi i Modrićevo dolasku u Inter, kako se spekuliralo ovog ljeta.

"Sjajna ideja bila je dati mu povjerenje i ključnu ulogu u veznom redu. Prije nekoliko mjeseci izgledao je kao da bi tu ulogu samo dostojanstveno mogao pokriti Modrić. Danas, samo tri mjeseca kasnije, postavlja se legitimno pitanje, treba li Interu Modrić s takvim Brozovićem. Jeste li sigurni da bi Inter u siječnju ili lipnju napravio dobar posao kada bi Modrić dao godišnju plaću od deset milijuna eura neto za sljedeće tri godine?" zapitao se talijanski novinar pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da Real predloži zamjenu Modrića i Brozovića, u Interu bi bili glupi ako bi to prihvatili. Time je sve rečeno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo