POTPUNI KAOS NA BAYERNOVOJ GODIŠNJOJ SKUPŠTINI: / 'Hoenessu, lažove! Kako ste mogli dovesti Kovača!?

Image
Foto: AFP

Čelnik Bayerna dobio je itekako puno pažnje Bayernovih navijača na godišnjoj skupštini kluba, vjerojatno i više nego je htio

1.12.2018.
15:33
AFP
VOYO logo

Očekivalo se da će godišnja skupština Bayerna biti napeta s obzirom na rezultatsku krizu koja potresa klub, ali nitko nije mogao očekivati da će se skupština pretvoriti u totalni kao i navijačko ispitivanje Ulija Hoenessa.

Navijači su ga zasipali zvićducima, a vikali su mu i "lažove" i "kukavico". Naime, nisu oduševljeni što su propala njegova obećanja velikih pojačanja i potpunog redizajna momčadi za sljedeće ljeto, koja im je dao u sklopu predizborne kampanje za novi mandat na čelu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne žele Kovača

Naravno, posebnu pažnju dobio je i Niko Kovač za kojeg su odmah postavili jedno vrlo jasno i odmjereno pitanje. "Gledajući našu igru posljednjih tjedana moram se zapitati: Kako smo mogli dati trogodišnji ugovor Niki Kovaču?!", zapitao se pred auditorijem u velikoj dvorani Audi Dome jedan od članova Bayernove skupštine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači, zbog kojih klub nakon 12 kola Bundeslige ima čak devet bodova manje od vodećeg Dortmunda, također su se našli na udaru:

"Potrebni su nam igrači koji daju sve za ovaj klub. Poput Jeromea Boatenga. Osim toga, želim im poručiti, ako nisu u stanju da igraju, neka to ne rade. Jer onda se sramotimo kao protiv Fortune iz Düsseldorfa" podsjetio je drugi član skupštine na zadnju u nizu Bayernovih blamaža ove sezone, kada je prošlog vikenda na svom terenu propustio vodstvo 3:1 protiv jedne od najlošijih momčadi lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je navijač pogodio ovom porukom, svjedoči što je za nju dobio veliki pljesak okupljenih u dvorani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo