OTIŠAO JE U KINU ZA NOVCEM, A SADA SE VRAĆA: / Za njegov potpis u redu stoje Arsenal i Manchester United

Image
Foto: Screenshot

Otišao je iz Europe za velikim ugovorom, a sada želi natrag

9.1.2019.
17:17
Screenshot
VOYO logo

Bivši nogometaš Atletico Madrida, Yannick Carrasco, prema svemu sudeći će nakon samo godinu dana napustiti kineski Dalian Yifang i vratiti se u Europu. Carrasco je u siječnju prošle godine iznenadio nogometnu javnost i napustio Atletico Madrid kako bi karijeru nastavio u dalekoj Kini iako ima tek 25 godina.

Međutim, prva godina nije bila baš za pamćenje jer je na 25 utakmica postigao skromnih sedam golova. Očito je da Belgijanac nije zadovoljan situacijom u Kini i nedavno je priznao da mu nedostaje nogomet na vrhunskom nivou kakav je u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele ga engleski velikani

Engleski mediji objavili su prije nekoliko dana da postoji mogućnost da u skorije vrijeme ovog igrača gledamo u Premiershipu. Iako se prvobitno povezivao s Manchester Unitedom u prethodnih nekoliko dana sve jača je priča da će ipak doći u Arsenal.

Navodno, Unai Emery je čovjek zbog kojeg želi doći u Arsenal jer vjeruje da bi se odlično uklopio u stil igre koji on njeguje. Belgijanac u Kini godišnje zarađuje oko devet milijuna eura što je problem u pregovorima jer teško da će neki klub pristati na takve uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako piše Mirror ovaj 25-godišnji igrač poručio je čelnicima Arsenala da je spreman na smanjenje plaće što pokazuje njegovu želju da dođe u londonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo