NIKOLI KALINIĆU GRANULO SUNCE: / Najbolja moguća vijest za hrvatskog napadača

Image
Foto: AFP, MIGUEL RIOPA

Atletico i Celte sučelit će se u subotu

10.4.2019.
21:22
AFP, MIGUEL RIOPA
VOYO logo

Psovke koje je Diego Costa uputio sucu Jesusu Gilu tijekom gostovanja kod Atletica kod Barcelone u utakmici 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva najbolja su stvar koja se mogla dogoditi – Nikoli Kalniću.

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije profitirat će zbog prisilnog hlađenja svog suigrača, tvrdi Marca sugerirajući da će započeti sljedeću ligašku utakmicu koju Atletico iz protiv Celte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uigravani na treningu

Pomaže pritom Kaliniću, koji sigurno nije na ovakav način želio uskočiti u startnu postavu, i činjenica da Alvaro Morata i dalje muku muči s ozljedom gležnja. Da bi upravo Kalinić i Antoine Griezmann trebali biti napadački duo u subotnjoj utakmici sugerira viđeno na trenigu na kojem je trener momčadi Diego Simeone uigravao baš njih dvojicu.

Posljednji put Kalinić je bio u udarnih jedanaest u utakmici protiv Leganesa prije više od mjesec dana. Pogodak za Atletico čeka od 15. prosinca prošle godine kad je zabio Valladolidu. Kroz šesnaest ligaških utakmica za drugoplasiranu momčad La Lige zabio je dvaput.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo