NEMA NEYMARA, ALI TU JE KYLIAN: / Mbappe srušio Saint Etienne i produžio PSG-ov niz bez poraza

Image
Foto: AFP

Mladi Francuz još jednom je pokazao zašto je najbolji mladi igrač na svijetu

17.2.2019.
23:05
AFP
VOYO logo

U posljednjem susretu 25. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na gostovanju pobijedio St Etienne sa 1-0, produživši niz bez poraza u međusobnim susretima na 18 utakmica. Francuski prvak je nastupio bez ozlijeđenih Neymara i Edisona Cavanija, a pitanje pobjednika je razriješio sjajan potez Kyliana Mbappea u 73. minuti.

Dani Alves je lijepo asistirao mladom napadaču, a Mbappe je sjajno pogodio lijeve rašlje za svoj 19. pogodak ove sezone. U ranije odigranom susretu Bordeaux je pobijedio Toulouse sa 2-1, a prvi pogodak za domaći sastav zabio je 22-godišnji Toma Bašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvijenac Bašića

Mladi hrvatski nogometaš je doveo svoju momčad u vodstvo od 1-0 već u 2. minuti susreta kada je odlično pratio akciju i glavom u padu s pet metara pogodio mrežu suparnika nakon ubačaja Kamana. Bio je to prvi Bašićev pogodak u francuskoj ligi, a igrao je do 90. minute.

Za goste je u nastavku izjednačio Cahuzac (70), ali pobjedu domaćima osigurao je veteran Briand (82). Drugoplasirani Lille odigrao je samo 0-0 na svom terenu s Montpellierom, a bez golova je završio i susret između Caena i Strasbourga. Na ljestvici vodi PSG sa 62 boda i dvije utakmice manje, Lille je drugi sa 50 bodova, a treći je Lyon sa 46 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo