MESSI OTKRIO KOJI TRENUTAK U DRESU BARCE NIKAD NEĆE ZABORAVITI: / Vezan je uz Ronaldinha

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena srušio je još jedan rekord

16.1.2019.
11:41
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Argentinski nogometaš Lionel Messi prošlog vikenda došao je do nevjerovatne brojke od 400 postignutih golova u La Ligi. Messi je nastavio postavljati nevjerojatne rekorde iz utakmice u utakmicu, a sada je jedini igrač u povijesti La Lige koji je postigao 400 golova.

Argentinac je nakon meča izjavio da je ponosan na ove rezultate, ali da se ne fokusira previše na rekorde te da mu je ekipa na prvom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikad neće zaboraviti Ronaldinhovu asistenciju

"Veoma sam ponosan što sam uspio dati 400 golova u La Ligi i nadam se da ću postići još puno golova. Nisam previše fokusiran na rekorde i igre jer želim da mi fokus bude da svakodnevno radim i napredujem. Za mene je svaka utakmica novi izazov", rekao je Messi.

Argentinac se prisjetio i svog prvog gola u dresu Barcelone u domaćem prvenstvu koji je zabio protiv Albacetea 1. svibnja 2005. godine kada mu je asistirao Ronaldinho. "Nikada neću zaboraviti Ronaldinhovu asistenciju za moj prvi gol u La Ligi. To je dokaz da bez pomoći suigrača ne bi bilo moguće postići toliko golova", dodao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo