GOSPODIN POSEBNI ZAGOLICAO JE MAŠTU NAVIJAČA: / Je li Mourinho ovim odgovorom otkrio novi posao?

Image
Foto: AFP

Čini se Portugalac uživa bez kluba

17.2.2019.
21:37
AFP
VOYO logo

Jose Mourinho vrijeme "ubija" radeći kao gost komentator na jednoj televiziji, a očigledno je da do kraja sezone neće tražiti novi posao nakon otkaza u Manchester Unitedu. Kada je slobodan od TV posla, Posebni putuje širom Europe i gleda uživo utakmice pa je tako danas boravio na utakmici Lille - Montpellier.

Novinari su ga uhvatili nakon meča, a za razliku od engleskih novinara od kojih je bježao, danas je bio raspoložen za suradnju. Imali su francuski novinari zanimljivih pitanja, a jedno je bilo je li gledao utakmicu Lige prvaka između njegovog Uniteda i PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nisam gledao meč Uniteda i PSG-a. Povremeno pogledam neku utakmicu Manchester Uniteda, ali više volim gledati druge lige. U Premier ligi već znam apsolutno sve igrače", rekao je Mourinho.

Odgovor dao naslutiti novi angažman

Zatim je dobio zanimljivo pitanje. Može li se zamisliti kao trener u Ligue 1, a odgovor je poprilično jasan. "Naravno da mogu. Radio sam u četiri različite države i promjena mi se uvijek sviđa. Volim upoznavati druge kulture i učiti neke nove stvari. Raditi u nekoj novoj ligi bilo fantastično iskustvo", istaknuo je Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalski stručnjak se prethodnih godina povezivao sa preuzimanjem PSG-a, a u posljednje vrijeme se govori o njegovom povratku u Italiju.

Navodno ga Inter želi ponovo na klupi i to umjesto Luciana Spallettija koji bilježi skromne rezultate na klupi Nerazzurra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo