BIO JE JEDAN OD NAJVEĆIH SVJETSKIH TALENATA: / Nica prodaje Balotellija za smiješnu cifru

Image

Talijanski napadač nikad nije manje vrijedio

23.12.2018.
13:28
VOYO logo

Trener Nice, Patrick Vieira, prije nekoliko dana izjavio je da više ne računa Marija Balotellija i da talijanski napadač može u siječnju potražiti novi klub. Balotelli je još ljetos htio napustiti Nicu i čak se oprostio od navijača ovog kluba, no na kraju je ipak ostao.

Kad je Vieira preuzeo ekipu činilo se da bi se Super Mario mogao vratiti u pravu formu, ali to se nije dogodilo. Vieira mu je jasno poručio da može ići i da više neće biti u planovima za igre s prvom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaju ga za bagatelu

Nica je potvrdila da je Balotelli na prodaju i da su spremni u siječnju da pregovarati oko njegove sudbine. Kako prenose francuski mediji iz ovog kluba su poručili da se Super Mario nalazi na transfer listi, a cijena koja je postavljena mnoge je iznenadila.

Balotelli je prije svega nekoliko sezona vrijedio preko 40 milijuna eura, a danas je u tom segmentu dotakao dno. Nica je voljna da pustiti ga za cijenu između 1,5 i tri milijuna eura. No, poznavajući njegov karakter nije sigurno ni da će za tu diskontnu cijenu doći ponuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo