NIJEMCI SPREMAJU VELIKO IZNENAĐENJE ZA PEPA I CITY: / Znači li to da su se predali ili imaju plan?

Image
Foto: screenshot

Uskoro nas čeka nastavak natjecanja u Ligi prvaka

11.3.2019.
12:47
screenshot
VOYO logo

Uzbuđenja u Ligi prvaka se nastavljaju već sutra kad su na rasporedu još dvije revanš utakmice osmine finala Lige prvaka. Juventus će na svom terenu pokušati nadoknaditi 0:2 iz prve utakmice s Atletico Madridom, dok će Manchester City na Etihadu dočekati Schalke.

City je u prvom meču u Gelsenkirchenu uspio nakon preokreta slaviti s 3:2 pa plasman Guardiolinih izabranika u četvrtfinale ne bi trebao doći u pitanje. Nije, međutim, ni da Schalke nema šanse, ali su se Nijemci izgleda već predali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čudna odluka

Već smo vidjeli nekoliko spektakularnih povrataka u osmini finala Lige prvaka, ali se Schalke izgleda neće previše nadati novom čudu. Kako prenosi Bild, trener Schalkea Domenico Tedesco će na Etihad izvesti postavu koja bi se mogla nazvati B sastavom njemačkog kluba.

Tedesco je pod velikim pritiskom i svjestan je da su dobri rezultati u domaćem prvenstvu imperativ ukoliko želi zadržati svoj posao. Tako bi se u postavi mogli naći igrači poput Aminea Harita i Hamze Mendyla, koji su u proteklom periodu izostavljeni iz ekipe zbog problema s "mentalitetom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo