NAVIJAČI BAYERNA POSLALI JASNU PORUKU VRHU KLUBA: / Nakon ovoga će se Kovač i društvo dobro zamisliti

Image
Foto: AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN

Bavarci nastavljaju s prosvjedima protiv visokih cijena karata

19.2.2019.
23:29
AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN
VOYO logo

Susret Liverpoola i Bayerna večeras je završen bez pogodaka, iako se očekivalo puno više od okršaja Redsa i Bavaraca. Nije nedostajalo šansi, posebno u korist domaćih, ali mreže su ostale mirovati pa će se u Munchenu tražiti putnik u četvrtfinale.

Osim promašaja Sadija Manea, susret na Anfieldu obilježio je i transparent navijača Bayerna, koji protestiraju zbog visokih cijena ulaznica. "Gostujuća ulaznica: LFC 48 funti, FCB 55 eura. Pohlepa nema granica. Dvadeset je dosta", pisalo je na transparentu navijača iz Njemačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovno se pobunili

Dakle, oni smatraju da je previše da se plaća 48 funti za ulazak na Anfield, odnosno 55 eura za ulazak na Allianz-Arenu, a ovaj njihov potez pozdravili su gromoglasnim aplauzima brojni navijači domaće momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dvadeset je dosta" odnosi se na kampanju koju je u Engleskoj pokrenula Federacija nogometnih navijača kako bi klubovi ograničili cijene karata za gostujuće navijače u iznosu od 20 funti. Podsjećamo da su 2016. godine tisuće navijača Redsa napustile Anfield u 77. minuti protiv Sunderlanda jer su bili bijesni na visoke cijene ulaznica, a navijači Bayerna su 2017. godine bacali lažni novac na teren tijekom utakmice Lige prvaka protiv Anderlechta jer su morali da plaćakju po 100 eura za ulaznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo