LEVERKUSEN RAZBIO KOVAČEV BAYERN I DODATNO IH UDALJIO OD BORUSSIJE: / Je li sedam bodova nedostižna prednost?

Image
Foto: AFP

Nakon današnjeg dana jasno je kako je Borussija prvi favorit za titulu

2.2.2019.
17:41
AFP
VOYO logo

Odigrano je pet susreta njemačke Bundeslige, a u dvije utakmice koje su privukle najviše pozornosti Leverkusen je pobijedio Bayern s 3:1 dok je Borussija protiv Eintrachta odigrala 1:1. Bayern je protiv Leverkusena znao da mora ići na pobjedu i tako su i krenuli.

Od početka su stvarali pritisak na gol domaćina, a pred kraj prvog poluvremena, u 41. minuti su stigli do vodstva kada je Thomas Muller s desne strane ubacio loptu u šesnaesterac, a Goretzka glavom ubacio loptu u mrežu za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokretom do tri boda

Početkom drugog poluvremena domaći su napravili veliki pritisak na gol gostiju, a to im se isplatilo u 53. minuti. Kingsley Coman je napravio prekršaj na 25 metara od gola i dosuđen je slobodan udarac kojeg je izveo Leon Bailey te fantastičnim udarcem matirao nemoćnog golmana gostiju za 1:1.

U 63. minuti Leverkusen je stigao do preokreta kada je Volland pogodio za vodstvo domaćih od 2:1. U 87. minuti Leverkusen stiže i do 3:1, a strijelac je bio Alario. Gol je prvo bio poništen da bi ga sudac nakon konzultacija i VAR tehnologije ipak priznao. Na tablici je Borussija povećala prednost za jedan bod i sada ima 49 bodova, dok je Bayern ostao na 42 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo