Stigla loša vijest iz Barcelone o Leu Messiju!

Iz Barcelone su obavijestili javnost da njihov najbolji igrač Lionel Messi, ujedno i najbolji nogometaš svijeta već nekoliko godina, neće igrati do kraja sezone zbog ozljede zadnje lože.

14.5.2013.
10:38
VOYO logo

Podsjetimo da je po prvi put takvu ozljedu Messi zaradio u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka protiv PSG-a. Potom se oporavljao i vraćao na travnjak, ali očigledno niti u jednom trenutku nije potpuno sanirao probleme.

Posljednji je put Messi obnovio ozljedu tijekom prošlog vikenda kada je njegova momčad gostovala u Madridu i u sklopu Primere pobijedila Atletico 2:1. Messi je izašao s travnjaka sredinom drugog dijela, a koliko je očigledno jaka bila bol, govori činjenica da je već dotad trener Vilanova obavio sve tri zamjene, pa je izlazak Messija značio i igrača manje za Barcelonu do kraja ogleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi će tako prije vremena završiti sezonu u kojoj je njegova Barcelona već ranije osigurala naslov prvaka Primere. Messi je, pak, ove sezone ukupno za katalonsku momčad odigrao 48 utakmica, te je postigao čak 58 pogodaka u svim natjecanjima. S 46 golova je, pak, prvi strijelac Primere i na tom će mjestu gotovo sigurno i ostati do kraja sezone (Cristiano Ronaldo ih je zabio 34).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo