OVO ĆE ODJEKNUTI / Leko žestoko opleo po sucu: 'Sudac je došao glumiti frajera, za to se treneru Hajduka ne daje crveni karton'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

"Ja sam uvjeren da nije bio crveni karton, utakmica bi drugačije završila"

15.7.2023.
22:46
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama po osmi put su osvojili trofej hrvatskog Superkupa, aktualni prvak svladao je na domaćem terenu pobjednika Kupa Hajduk s minimalnih 1-0 (0-0).

Image
MUP SE OGLASIO /

Ipak nije prošlo bez izgreda, policija je objavila koliko je navijača privedeno uoči derbija na Maksimiru

Image
MUP SE OGLASIO /

Ipak nije prošlo bez izgreda, policija je objavila koliko je navijača privedeno uoči derbija na Maksimiru

Današnji kapetan Hajduka Filip Krovinović za MaxSport je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno smo svi tužni, žalosni. Mislim da nismo zaslužili ovo. Ravnopravna borba, oni su imali samo jednu priliku u prvom dijelu, a mi smo imali više dobrih prilika. Ostalo je 1:0 i idemo tužni kući. Nema nas šta uzdrmavat, takav je žar, takva je borba", rekao je i nastavio:

"Nažalost, nema ga iduće kolo. Drugačije je izgubiti u Superkupu nego u prvom kolu prvenstva, ipak je ovo titula. Primili smo gol iz glupe greške i izgubili. Idemo u petak po pobjedu", zaključuje Krovinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Ivan Leko je bio razočaran:

"Poraz u utakmici koja je bila 50-50. Znali smo protiv koga igramo, oni imaju stabilnost, mi se mijenjamo, a oni su bili najbolji. Bili smo dobri, imali smo više boljih šanse. Boli što smo izgubili", kaže za MaxSport i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crveni karton?

"Ovo je smiješno za moj crveni karton, nije bitno jel prekršaj ili nije. Hoće ispasti pametan, jer je bio na centru i čekao je 20-30 sekundi. Gospodinu ništa nisam rekao i to nije za crveni karton, frajer je glumio autoritet. Mene nervira što glumi frajera, dobijem prvi crveni karton ovdje. On treneru Hajduka daje crveni karton tu u Superkupu. Ja sam uvjeren da nije bio crveni karton, utakmica bi drugačije završila", kaže i nastavlja:

"Prvenstvo je 36 kola, moramo uigrati ekipu i stvoriti klapu. Zadovoljan sam što smo zasad napravili, očekujemo se još malo kompletirati, ali ovo miriše na to da ćemo imati kompetitivnu ekipu koja će moći hrabro u boj. Nadam se da ćemo u petak biti još malo bolji i ostvariti rezultat", zaključio je Leko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme. Prijenos uživo spektakla iz Bugojna uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo