LEICESTER IZBIO DVA BODA LIVERPOOLU I ZAKOMPLICIRAO UTRKU ZA NASLOV: / Chelseaj potpuno razbijen kod Bournemoutha

Image
Foto: AFP

Jučer je kiksao Pepov City, a danas se, doduše za bod slabije, dogodilo i Liverpoolu

30.1.2019.
23:04
AFP
VOYO logo

Nakon sinoćnjeg kiksa Manchester Cityja, Liverpool je imao šansu otići na +7 ispred Građana. Ipak, večeras je na Anfieldu remizirao sa Leicesterom, rezultatom 1:1 pa se nakon 24 kola PL nalazi na prvom mjestu sa pet bodova više u odnosu na City.

Poveo je Liverpool već u trećoj minuti susreta nakon preciznog šuta Manea, ali u nastavku Redsi ipak nisu pružili jednu od svojih bolji ovosezonskih partija. Leciester u finišu prvog dijela stiže do poravnanja. Chilwell je ubacio, a Maguire pogodio za 1:1 u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je prvu bolju šansu u nastavku imao tek u 75. minuti kada je Firmino pucao, a Schmeichel dobro intervenirao. U finišu susreta je viđeno nekoliko opasnih situacija pred golom Leicestera, ali je susret na kraju završen rezultatom 1:1.

Chelseajev pad

Nogometaši Chelseaja večeras su doživjeli pravu blamažu na gostovanju kod Bournemoutha jer su u okviru 24. kola Premiershipa izgubili s 4:0. Za ekipu koju s klupe predvodi Maurizio Sarri ovo je bio već treći poraz u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima pa je jasno da se Talijanu već lagano trese stolica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u ovom susretu je za Plavce u Premier ligi debitirao Gonzalo Higuain, ali to nije puno pomoglo klubu. U drugoj utakmici koja je počela od 20.45 sati, Southampton i Crystal Palace su podijelili bodove odigravši 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo