Nisu se pojavili / Legende kritizirale Messija i Ronalda: 'Trebali bi biti ovdje bez obzira tko će što osvojiti'

Image
Foto: Elmar Kremser/DPA/PIXSELL

Uslijedile su i kritike na račun dvojca koji je prošlih deset godina dominirao Fifinim izborima za najboljeg igrača na svijetu.

25.9.2018.
13:27
Elmar Kremser/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Već prije nego što je dobio nagradu za najboljeg igrača na svijetu moglo se naslutiti da će ona otići upravo u ruke Luki Modriću. najveći znak po kojem se to moglo zaključiti je izostanak Cristiana Ronalda i Lionela Messija s dodjele nagrada.

Nakon što je Modrić uistinu ponio nagradu najboljeg svjetskog igrača uslijedile su pohvale, čestitke, a uslijedile su i kritike na račun dvojca koji je prošlih deset godina dominirao Fifinim izborima za najboljeg igrača na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je manjak poštovanja za igrače, Fifu i svijet nogometa. Moguće je da su oni osvojili previše i ne vole gubiti. U životu moraš biti velik i kad gubiš i kad pobjeđuješ", kritizirao je legendarni talijanski trener Fabio Capello za TVE.

Ni jedan od najboljih urugvajskih nogometaša u povijesti Diego Forlan nije bio ništa blaži prema zvijezdama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta. Messi je prošli puta došao na dodjelu i ništa nije osvojio. Ovo je događaj za sve i igrače i trebali bi biti ovdje bez obzira tko osvojio. Igrači su uzori diljem svijeta i moraju to pokazati svojim djelima i stavovima", rekao je Diego Forlan, a prenio portal FourFourTwo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo