LEGENDARNI XAVI OVOM ĆE SE IZJAVOM ZAMJERITI KATALONCIMA: / Bio je produkt La Masije, a danas hvali Katarsku nogometnu kulturu

Image
Foto: AFP

U Barceloni je s Iniestom činio jedan od najboljih dvojaca u povijesti nogometa, a sada je jedan od najbitnijih ljudi za nogomet u Kataru

16.12.2018.
9:05
AFP
VOYO logo

Bivši veznjak Barcelona sve ozbiljnije razmišlja da se potpuno posveti trenerskom poslu. Xavi je istaknuo kako će Katar biti spreman za odigravanje Svjetskog prvenstva 2022. godine, a vjeruje i da će se svijet iznenaditi kvalitetom stadiona.

U subotu navečer otkriven je dizajn Lusail stadiona, a otkrivanju su prisustvovali Xavi, Ruud Gullit, Wesley Sneijder i ostala velika imena, piše Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje u reprezentaciju

"Ja sam ambasador Nadzornog odbora i mislim da su spremni. Reprezentacija i država su spremni, imaju sjajne stadione. Svi su iznenađeni način na koji Katarani sve organiziraju. Zemlja je spremna, rekao je veznjak Al Sadda.

Također vjeruje i da se reprezentacija kvalitetno priprema za Svjetsko prvenstvo s obzirom na njihove nedavne rezultate i pobjede nad Švicarskom i Islandom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da pripreme teku sjajno. Momčad je dobra, dobro treniraju. Imaju sjajnog trenera u Felixu Sanchezu. Vidjet ćemo kako će proći na Azijskom kupu u siječnju. Imaju nogometnu kulturu i spremni su natjecati se. Već sad su spremni, a imaju još četiri godine za pripremu rekao je Xavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo