PAŽNJA PAŽNJA / Legendarni Vatreni detektirao ozbiljnu stvar u igri Hrvatske

Image
Foto: PIXSELL

Robert Jarni analizirao je Hrvatsku protiv Armenije u Gorici

1.6.2021.
21:13
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je u utorak u prvom pripremnom nastupu uoči Eura u Velikoj Gorici protiv Armenije 1-1 (1-0).

Vatreni promašivali

Pogodak za Hrvatsku upisao je Ivan Perišić (23) u svom stotom reprezentativnom nastupu, dok je za Armence pogodio Wbeymar Angulo (72) s nekih 18 metara. Bio je to prekrasan gol koji je odsjeo poput bombe u Livakovićevu mrežu, neobranjivo. Također, bio je to prvi međusobni dvoboj Hrvatske i Armenije, te prvi nastup Vatrenih u Velikoj Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTO SE TO DOGODILO PROTIV ARMENIJE /

Dalić objasnio (ne)viđeno u Velikoj Gorici od strane Vatrenih: 'Nećemo više to raditi i pametovati'

Image
ŠTO SE TO DOGODILO PROTIV ARMENIJE /

Dalić objasnio (ne)viđeno u Velikoj Gorici od strane Vatrenih: 'Nećemo više to raditi i pametovati'

Hrvatska tako nije uspjela slaviti na startu priprema za kontinentalnu smotru koja počinje za 10 dana (Hrvatska igra za 13 dana protiv Engleza), uporni i žilavi Armenci iskoristili su "teške noge" Vatrenih i ubilježili remi protiv svjetskih doprvaka.

Dalićevi izabranici igrali su ipak bolje od rezultata, ali..

Dalićevi izabranici igrali su ipak bolje od rezultata, ali zabrinjava posvemašnja neefikasnost i nepotrebno kompliciranje pred protivničkim vratima, pa umjesto više nego uvjerljive pobjede dostignut tej "mršavi" remi. Loša vijest za Hrvatsku je i ozljeda Josipa Brekala koji je morao napustiti igru u 25. minuti. Šepajući je napustio teren, odmah dobio oblog na gležanj ali prema onome što je kazao Zlatko Dalić nakon utakmice, nije ništa ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvoboja, u studiju Nove TV legendarni brončani Vatreni Robert Jarni analizirao je igru Hrvatske:

'Vidjet ćemo, imam osjećaj da ćemo protiv Belgije odigrati bolje'

"Nismo realizirali sve šanse ali ono što me zabrinjava što sam i zapisao prije utakmice da će biti potrebno su - intenzitet, preciznost i homogenost! Imali smo nevjerojatno veliki broj krivih dodavanja, morali bi to poboljšati jako. Armenac je došao iz drugog plana i fantastično pogodio, poput Neymara. Vidjet ćemo, imam osjećaj da ćemo protiv Belgije odigrati bolje jer je bitno da odemo na Euro mirni. Utakmice se gube u tranziciji, a danas su ničije lopte pokupili oni", istaknuo je Jarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo