LEGENDARNI NOGOMETAŠ UPOZORIO EUROPLJANE: / Najavio je scenarij koji se neće svidjeti niti jednom navijaču i poručio: 'U ovoj situaciji moramo učiti od Kine'

Image
Foto: TOSHIFUMI KITAMURA / AFP / Profimedia

Cannavaro trenutno radi u kineskom klubu Guangzhou Evergrandeu

25.3.2020.
14:35
TOSHIFUMI KITAMURA / AFP / Profimedia
VOYO logo

Slavni talijanski nogometaš Fabio Cannavaro osvrnuo se na veliki problem pandemije koronavirusa koja se rasplamsala u Europi i zbog koje se njegova domovina našla u ogromnim problemima.

Koronavirus je paralizirao svijet sporta te se ne igraju najjača europska nogometna natjecanja i vlada neizvjesnost oko toga kada će se moći nastaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvažnije je ostati doma

"Mislim da će biti potrebno puno vremena dok se ovo završi u Španjolskoj i Italiji. Jako je teško da će se igrati nogomet prije kraja sezone", rekao je Cannavaro za Cadenu Cope.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On iz sebe ima bogatu igračku karijeru tijekom koje je nastupao za velikane poput Real Madrida i Juventusa, a trenutno je trener u kineskom Guangzhou Evergrandeu. Baš je u Kini počela epidemija koronavirusa, no sada u toj zemlji nema novih slučajeva i život se polako vraća u normalu.

"Ostanak doma je glavna stvar jer tako ne dajemo virusu priliku da se raširi. U ovoj situaciji moramo učiti od Kine, oni imaju puno više iskustva", zaključio je Cannavaro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo