LEGENDARNI KAPETAN MANCHESTER CITYJA IZNENADIO NOVIM ANGAŽMANOM: / Istovremeno će biti trener i suigrač našeg Ivana Santinija

Image
Foto: AP Images

Ne čeka ga baš lak posao u Anderlechtu koji je otpustio ove sezone dva trenera zbog rezultata koji su bili ispod očekivanja

20.5.2019.
14:03
AP Images
VOYO logo

Nakon što je objavio svoj odlazak iz engleskog prvaka Manchester Cityja, Vincent Kompany jako je brzo našao novi angažman.

Kako je objavio na svojem Facebook profilu, postaje trener-igrač belgijskog velikana Anderlechta za koji nastupa povremeni hrvatski reprezentativac Ivan Santini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MARCA RAZVALILA REALOVCE NAKON SEZONE IZ NOĆNE MORE: Španjolci prozvali i Luku Modrića

"Možda će vas to iznenaditi, ali to je bila istovremeno i najemocionalnija i najracionalnija odluka koju sam donio. Podijelio sam svoja razmišljanja i poslušao njihovu viziju budućnosti. Ponudio sam klubu svoju pomoć- Želim da moje znanje podijeliti s mlađim generacijama", objavio je Kompany.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Anderlecht je sezonu završio na četvrtom mjestu na ljestvici i čeka ga doigravanj eza prvaka u kojem je trenutno na posljednjem, šestom mjestu. Kompany je emocionalno vezan za klub jer je upravo tamo napravio prve profesionalne korake u svojoj uspješnoj karijeri. Odigrao je za ljubičastu momčad 103 utakmice prije nego što se preselio u tada vrlo dobri njemački HSV.

NAJSKUPLJI IGRAČ U POVIJESTI REALA UCJENJUJE KRALJEVSKI KLUB: Zidane ga ni ne vodi na utakmice, a želi 50 milijuna eura!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne čeka ga baš lak posao u Anderlechtu koji je otpustio ove sezone dva trenera zbog rezultata koji su bili ispod očekivanja. Pitajte samo dinamovce kako je lako bilo igrati protiv njih. prvi trener Hein Vanhaezebrouck otpušten je u siječnju, a njegov nasljednik Fred Rutten izdržao je samo tri mjeseca pa je sve spalo na leđa zamjenika karima Belhocinea.

Navijači Cityja pamtit će Kompanyja kao ikonu kluba u jako dobrom razdoblju. U 11 godina osvojio je osvojio je četiri naslova prvaka Engleske, dva FA kupa, četiri Liga kupa i dva Community Shielda. Ukupno je odigrao 360 utakmica i pritom postigao 20 golova

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo