MARCA RAZVALILA REALOVCE NAKON SEZONE IZ NOĆNE MORE: / Španjolci prozvali i Luku Modrića

Image
Foto: AFP

Hrvatski veznjak nije se posebno iskazao ove sezone

20.5.2019.
13:38
AFP
VOYO logo

Porazom od Betisa na Santiago Bernabeu Real Madrid završio je sezonu iz noćne more. Barcelona je osvojila naslov s 19 bodova ispred trećeplasiranog Kraljevskog kluba, dok se Atletico smjestio između njih s 11 bodova manje od prvaka. Puno je razloga za ovakav krah još uvijek aktualnog europskog prvaka tako da je pred Zinedineom Zidaneom puno posla.

Razočarao

Španjolska Marca analizirala je Realovu sezonu za zaborav, a hrvatskim navijačima posebno je zanimljivo što su napisali o veznom redu španjolskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real Madrid's Croatian midfielder Luka Modric reacts as he walks off the pitch at half-time during the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Real Madrid CF and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 5, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

"Nitko od veznjaka nije bio na očekivanoj razini, čak niti osvajač Zlatne lopte Luka Modrić. Casemiro je bio samo sjena onog igrača od prošle sezone, Toni Kroos je bio neprepoznatljiv baš kao i Isco, a Llorente je samo u prosincu bio odličan", navodi madridski list. Što se tiče Zidane zaključuju kako je želio pobijediti u svih 11 preostalih prvenstvenih utakmica, ali da je izgubio skoro polovicu njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo