LEGENDARNI HAJDUKOVAC S BILIĆEM JE KROJIO MOMČAD KOJOJ SE DIVE ENGLEZI: / 'O Slavenu ne volim pričati...'

Image
Foto: Profimedia

Računica je priznao da će mu se ostvariti nogometni san te da mu je posebno drago jer će pored njega sjediti Pep Guardiola

24.7.2020.
17:31
Profimedia
VOYO logo

West Bromwich je ušao u elitu. Slaven Bilić je heroj kluba koji se vratio u Premier ligu, no zasluge, bar one taktičke nisu u potpunosti njegove.

Još je jedan legendarni hajdukovac bio pored njega dok se krojila premierligaška momčad. Dean Računica svojim je znanjem i iskustvom doprinio momčadi, a u razgovoru za Sport klub osvrnuo se na sjajnu sezonu WBA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Liga je nemoguće teška, prije početka natjecanja valjda pola klubova sanja da se nađe u Premiershipu. Tu ima puno velikih klubova, koji su imali bogatu povijest. Tu su osvajači europskih kupova, prvaci Engleske. Kada vi nakon svega, prođete direktno, onda vam je postane jasno koliko je to veliko i značajno", ispričao je Računica pa progovorio o Slavenu Biliću u čije ime ovog vikenda nazdravlja plavo-bijeli dio Birminghama.

"Ne volim pričati o Slavenu, jer smo mi ponajprije dobri prijatelji, gotovo obitelj. Zato što god sad da kažem biti će kliše ili floskula. Mene iznova kod njega fascinira inteligencija. I kako u datom trenutku reagira. Kako se postavlja, kome što govori. Slaven u Engleskoj jako cijene, on je ovdje u Birminghamu kao Bielsa u Leedsu", rekao je legendarni Hajdukovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

West Bromwich Albion Manager Slaven Bilic celebrates his side's promotion to the Premier League West Bromwich Albion v Queens Park Rangers, Sky Bet Championship, Football, The Hawthorns, West Bromwich, UK - 22 Jul 2020,Image: 546113741, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

‘BILO JE TO VRIJEME KAD SE IZLEŽAVANJE NIJE TRPILO’: Epski trenutak Slavena Bilića kad je njemačku zvijezdu naučio pameti

Image
'BILO JE TO VRIJEME KAD SE IZLEŽAVANJE NIJE TRPILO': /

Epski trenutak Slavena Bilića kad je njemačku zvijezdu naučio pameti

Image
'BILO JE TO VRIJEME KAD SE IZLEŽAVANJE NIJE TRPILO': /

Epski trenutak Slavena Bilića kad je njemačku zvijezdu naučio pameti

Ostvareni san

Računica je priznao da će mu se ostvariti nogometni san te da mu je posebno drago jer će pored njega sjediti Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Doživio sam ovo kao svoj san. To je nogometni NBA, pošto si ti doktor za košarku, znaš to govorim. Petnaest metara od mene će sjediti najveći nogometni genijalac Pep Guardiola", zaključio je Računica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo