LEGENDA DALA ZELENO SVJETLO: / Nema više prepreka za Pogbin povratak u United

Image
Foto: AFP, CLIVE BRUNSKILL

Legenda Manchester Uniteda Alex Ferguson odobrila je kupovinu 23-godišnjeg francuskog veznjaka Paula Pogbe.

30.7.2016.
20:03
AFP, CLIVE BRUNSKILL
VOYO logo

Čini se kako više nema prepreka za transfer Paula Pogbe iz Juventusa u Manchester United, nakon što je Alex Ferguson dao zeleno svjetlo za kupovinu Paula Pogbe. Proteklih dana puno se piše o Pogbinom rekordnom transferu u Manchester United u visini od 120 milijuna eura. Taj transfer trebao bi se realizirati kroz nekoliko dana i Pogba bi trebao postati najskuplji igrač u povijesti nogometa.

POGBA IZAZVAO LUDNICU U KALIFORNIJI: Megazvijezda potpisala prvi dres Uniteda

Ferguson pokazao palac gore

Ferguson je pokazao palac gore za kupovinu igrača koji je 2012. besplatno napustio Old Trafford i potpisao za Juventus u kojem je postao jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa. Ferguson je od tada u 'ratu' s Pogbinim menadžerom, pohlepnim debeljucom koji je nekad radio u pizzeriji Minom Raiolom, kojeg je optužio za 'nepoštivanje kluba'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš dvojica smo kao ulje i voda. Pogba je tada trebao potpisati novi ugovor s Unitedom ali je Raiola ranije sve dogovorio s Juventusom. Bio sam razočaran jer nisu pokazali poštovanje prema klubu," kazao je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba je karijeru započeo u US Roissy-en-Brieu, potom je igrao za US Torcy, te Le Havre. U listopadu 2009. je preselio u Unitedovu akademiju, a tri godine kasnije je otišao u Juventus. Sada se vraća na Old Trafford uz tjednu plaću od 320.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo