LEGENDARNI ĆIRO O DINAMOVOJ DRAMI U RUMUNJSKOJ: / 'Samo mogu reći bravo, ovo je bio podvig...'

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

'Ostaje nam da samo čestitamo dečkima i da im zahvalimo za velika uzbuđenja koja su nam priuštili', smatra Ćiro

27.8.2020.
11:53
PIXSELL, Luka Stanzl
VOYO logo

Zagrebački Dinamo je u srijedu izborio plasman plasman u 3. pretkolo Lige prvaka nakon što je na gostovanju pobijedilo rumunjski Cluj boljim izvođenjem jedanaesteraca 6-5 premda su od 51. minute igrali s igračem manje.

Image
TRENER CLUJA IZVAN SEBE NAKON ISPADANJA PROTIV DINAMA: /

'Sljedeći put ću jednostavno otići sa stadiona...'

Image
TRENER CLUJA IZVAN SEBE NAKON ISPADANJA PROTIV DINAMA: /

'Sljedeći put ću jednostavno otići sa stadiona...'

Utakmica je završila rezultatom 2-2, nakon što je Dinamo vodio 1-0 i 2-1 i imao još dvije sjajne prilike, no domaćin je oba puta uspio izjednačiti, pri čemu je pogodak za 2-2 zabio u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom izvođenja jedanaesteraca Dinamo je slavio sa 6-5, a odluka je pala u sedmoj seriji kada je Boli prebacio cijeli gol. Rumunji su u petoj seriji imali meč loptu kada je Balgradean obranio Gojakov udarac, no Livaković je spasio Dinamo zaustavivši udarac Golofca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Priuštili su nam velika uzbuđenja'

Za komentar Dinamove pobjede nazvali smo legendarnog hrvatskog trenera Miroslava 'Ćiru' Blaževića. Nekadašnji strateg Dinama i izbornik generacije Vatrenih koji su 1998. godine osvojili brončanu medalju pohvalio je Modre

"Samo mogu reći - Bravo, Dinamo'. Oni su to zaslužili u jednoj dramatičnoj predstavi jer su ipak do kraja vjerovali da mogu napraviti jedan podvig. Ovo je bio podvig jer je Cluj i većim klubovima radio ozbiljne probleme, ali na kraju smo mi trijumfirali i ostaje nam da samo čestitamo dečkima i da im zahvalimo za velika uzbuđenja koja su nam priuštili", prokomentirao je Ćiro i rekao da ne želi dati procjenu koliko daleko može ova ekipa Dinama u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U nogometu je jako nezahvalno bilo što predviđati, a ja sam jako loš prognozer", zaključio je.

Image
Image

Miroslav 'Ćiro' Blažević

Modre sada očekuje susret 3. pretkola LP u kojemu će i ovoga puta biti nositelj, a mogući suparnici su norveški Molde, danski Midtjylland, mađarski Ferencvaros, ciparska Omonia i bjeloruski Dinamo Brest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponovimo kako se i u 3. pretkolu igra samo jedna utakmica, a ždrijeb je u ponedjeljak.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo