LEGENDARNI BUFFON PONOVNO ODLAZI IZ JUVENTUSA: / Nije htio otkriti hoće li sada završiti karijeru; 'Moja budućnost je jasna'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Buffon je s Juventusom osvojio ukupno 21 trofej u karijeri

11.5.2021.
15:08
Profimedia
VOYO logo

Legendarni talijanski vratar Gianluigi Buffon (43) potvrdio je da će na kraju sezone napustiti momčad Juventusa, ali nije otkrio znači li ovaj njegov potez da završava karijeru.

Image
LEGENDARNI BUFFON OTKRIO KADA ĆE OTIĆI U MIROVINU: /

'To je maksimum, stvarno maksimum'

Buffon je prvi put član Juvea postao 2001. godine i u torinskom klubu bio sve do 2018., kada je otišao u francuski Paris Saint Germain. U PSG-u se zadržao samo jednu sezonu i 2019. ponovno potpisao za "Staru damu". Karijeru je započeo u Parmi za koju je igrao od 1995. do 2001.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Došli smo do kraja ciklusa'

"Moja budućnost je jasna i definirana. Ovo lijepo i vrlo dugačko iskustvo s Juveom definitivno će biti gotovo ove godine. Ili ću prestati igrati ili ću razmisliti ako nađem nešto što me motivira da igram ili imam drugačije životno iskustvo. Osjećam da sam dao sve za Juve. Primio sam sve i više od toga se ne može učiniti. Došli smo do kraja ciklusa", poručio je Buffon.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Gianluigi Buffon of Juventus reacts during the Coppa Italia match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 9th February 2021. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images,Image: 590034006, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Buffon je jedan od najboljih vratara u povijesti. S Juventusom je osvojio ukupno 21 naslov, od čega je deset titula prvaka Italije, a s talijanskom reprezentacijom osvojio je Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo