LEGENDA VATRENIH HVALI MANDŽU: / 'Ne brinite, zabit će on 20 golova!'

Image

Legendarni napadač hrvatske reprezentacije Alen Bokšić dao je intervju za talijanski Tuttosport.

1.12.2015.
10:36
VOYO logo

"Mandžukić je 'killer', pronašao je formu. Tek je na početku i zabit će 20 golova", rekao je Bokšić koji je u karijeri još igrao za Cannes, Marseille i Middlesbrough, uz dakako, Hajduk.

Hrvatski reprezentativac jedan je od glavnih kreatora pozitivne serije Juvenutsa koji ima četiri pobjede u nizu. Mandžukić je zabio tri gola u prvenstvu, dodao još dva u Ligi prvaka i jedan u talijanskom kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZAŠTO SADA ŠUTITE: /

Ismijavali Mandžu, pa im je Mario pokazao svoju klasu

Image
ZAŠTO SADA ŠUTITE: /

Ismijavali Mandžu, pa im je Mario pokazao svoju klasu

Mandžukić suigrače čini boljima

"Mandžo čini suigrače boljima. Nije slučajno da su istovremeno 'kliknuli' momčad i Mario. No, treba mu pomoć suigrača. Dybala mu daje više lopti, a dobiva i sve više lopti s bokova. U igri glavom u 16-ercu jedan je od najboljih u Europi. To je pokazao u Bayernu i Atletico Madridu", pohvalio je Bokšić svog nasljednika u Juventusovom dresu i pojasnio zašto je Mandžukiću trebalo više vremena da proigra u Torinu.

"Serie A je najteža liga, puno se tu radi na taktici", dodao je Bokšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiorentina je pravi klub za Kalinića

Na Apeninima blista i bivši hajdukovac Nikola Kalinić. Fiorentina je napravila sjajan posao kad ga je ovog ljeta dovela iz ukrajinskog Dnjipra. Kalinić je zabio devet golova od početka sezone i trenutačno je treći strijelac lige.

"Mene njegove igre ne iznenađuju. Napravio je pogrešku kad je premlad otišao u Blackburn. Sazrio je, a u Fiorentini je pronašao idealno okruženje. To se vidi na njegovoj igri", zaključio je Bokšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo