LEGENDA U SUZAMA PRIZNALA NAKON ŠOKA: / 'Ovo je možda bila moja posljednja utakmica za Barcelonu u Ligi prvaka'

Image
Foto: AFP

Veliki veznjak je možda odigrao posljednju utakmicu za katalonsku momčad u Ligi prvaka.

11.4.2018.
8:47
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone bili veoma razočarani nakon šokantnog ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka. Roma je u uzvratu zasluženo slavila s 3-0 i tako nadoknadila poraz od 1-4 iz prve utakmice. Gol vrijedan prolaza djelo je Konstantinosa Manolasa u 82. minuti, ali sjajnu je utakmicu odigrala bosanskohercegovačka zvijezda Edin Džeko koji je načeo Katalonce i kasnije izborio kazneni udarac koji je realizirao Danielle de Rossi.

JEDNA OD NAJVEĆIH SENZACIJA U POVIJESTI LIGE PRVAKA: Pogledajte gol zbog kojeg plaču milijuni navijača diljem svijeta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andres Iniesta je nakon utakmice priznao kako je moguće da mu je ovo bila posljednja utakmica za Barcelonu u Ligi prvaka.

"Bio je to bolan poraz jer ga nismo očekivali s obzirom na vodstvo iz prve utakmice", rekao je legendarni 33-godišnji veznjak koji je potpisao doživotni ugovor s Barcom ranije ove sezone, ali ima mogućnost da na kraju svake sezone razmisli o budućnosti što bi mogao napraviti ovog ljeta jer ga se povezuje s odlaskom u Kinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAKON IZBACIVANJA BARCE POLUDJELI NA ULICAMA RIMA: Pogledajte kakav je šou izveo 60-godišnji predsjednik Rome

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo se dobro prilagodili, nadali smo se da možemo osvojiti Ligu prvaka...", govorio je Iniesta. "Moja zadnja utakmica u Ligi prvaka za Barcu? Moguće...Ali sada nije vrijeme da govorimo o tome. Sve nas boli ovaj poraz. Dat ćemo sve od sebe u utakmicama koje slijede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Defenzivni veznjak Sergio Busquets bio je sličnog raspoloženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje najgore iskustvo i najteži poraz u karijeri. Izgubili smo slično kao i prošle sezone", objasnio je Busquets. "To je nogomet. Iskoristili su svoje šanse. Vjerojatno najgori poraz u mojoj karijeri", zaključio je.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo