Legenda u šoku: 'Ovo je najgori Arsenal u povijesti!'

Roy Keane, 40-godišnji legendarni irski nogometaš i nekadašnja zvijezda Manchester Uniteda, brutalno je iskritizirao današnjiArsenal, kojeg je gledao prilikom FA Cup ogleda osmine finala...

19.2.2012.
12:30
VOYO logo

Podsjetimo da je Arsenal poražen kod Sunderlanda s 2:0, što se nadovezalo na vrlo lošu izvedbu tijekom tjedna kada je londonska momčad pregažena na San Siru od Milana 4:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

"Užas, ovo je najgori Arsenal kojeg sam ikada vidio. Dugo gledam nogomet, ali tako loš Arsenal stvarno nisam vidio", rekao je za ITV Keane i opet nije zaboravio kritizirati modne detalje na igračima rekavši da bi im, da je trener, poskidao "sve te rukavice, šalove...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema u toj igri fokusa na ništa. Niti na dodavanjima, niti u akcijama, niti u branjenu", završio je Keane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dubokoj krizi nalaze se još dva velika europska kluba - Chelsea i Inter. U trenucima dok Jose Mourinho s Real Madridom lomi dominaciju Barcelone u španjolskom nogometnom prvenstvu, navijači bivših mu klubova Intera i Chelseaja zazivaju njegovo ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počelo je sve u petak, kada je Inter u Seriji A doživio četvrti poraz u posljednjih pet prvenstvenih kola na San Siru od Bologne (0:3). Navijači Nerazzurra su na kraju susreta tražili povratak čovjeka koji im je 2010. godine donio trostruku krunu. "Mourinhomania" se nastavila u subotu u dvoboju osmine finala FA Cupa između Chelseaja i drugoligaša Birminghama (1:1) u trenucima dok su "plave bluze" gubile s 1:0. "Moja poruka navijačima je da volim Chelsea i Inter jako, ali bih volio da daju podršku svojim momčadima i trenerima. Ja sam prošlost, vrlo dobra prošlost, ali nisam više ondje i oni bi se trebali zajednički boriti", poručio je Mourinho na press-konferenciji nakon Realove visoke 4:0 pobjede protiv Racinga u španjolskom prvenstvu.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=2R1rOkm0GiV7FChb
szólj hozzá: INT U Premiershipu je Mourinho odveo Chelsea do dva uzastopna ligaška naslova 2005. i 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo