što mu je ovo trebalo? / Legenda ničim izazvana pokosila malenog dječaka i razbjesnila sve

Image
28.3.2022.
22:55
VOYO logo

Legendarni engleski nogometaš PaulGascoigne možda je i veću slavu stekao van terena nego na njemu. Naime, poznato je da se još od igračkih dana borio s porocima. Zbog ovisnosti o alkoholu bio je nekoliko puta na odvikavanju, međutim problemi su i dalje prisutni.

Unatoč tomu dobio ovog je vikenda odlučio pojaviti se na prijateljskoj utakmice povodom 150. rođendana Rangersa u kojem su legende tog kluba odmjerile snage protiv svjetskih legendi predvođenih Luisom Figom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvod u taj susret bio je prilično šokantan, za to je zaslužan bio upravo Gazza. U jednom trenutku tijekom zagrijevanja pozvao je nekog dječaka da mu se pridruži na travnjaku, da bi ga onda malo potom prljavim potezom srušio na teren. Razbjesnio je tja potez navijače, a snimka je obišla svijet i izazvala mnogobrojne kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nikome nije bilo jasno zašto je to napravio njegovi predstavnici odlučili su se oglasiti.Pojasnili su kako je dječak u stvari sin njegova menadžera te da se dvojac stalno izvodi slične stvari i zafrkavaju jedan drugog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo