LEGENDA KLUBA OBJASNILA MOURINHOV PROBLEM I IZJAVILA: / 'Manchester United ima samo jednog igrača svjetske klase'

Image

Secirao je momčad Uniteda legendarni bek

28.2.2018.
13:15
VOYO logo

Bivši obrambeni igrač Manchester Uniteda i stručni komentator Gary Neville izjavio je kako misli da sadašnja momčad Crvenih vragova ima samo jednog igrača koji je prava svjetska top klasa.

“De Gea je jedini igrač top svjetske klase kojeg Manchester United ima! Možda možete reći i Alexis Sanchez, ali to još nije pokazao u Manchesteru, iako igra na svjetskoj razini zadnjih pet-šest godina", rekao je Neville u razgovoru za Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DRAMATIČNI PREOKRET NA OLD TRAFFORDU: Chelsea je furiozno krenuo, ali onda su se ukazali Lukaku i Lingard

Otkrio i problem Josea Mourinha

Španjolac brani za momčad iz Manchestera od 2011. godine kada je došao iz Atletico Madrida. Za njegove usluge već je dugo zainteresiran Real Madrid. “Još je jedan koji igra briljantno, pa bio svjetska klasa ili ne, a on je Antonio Valencia . Zadnje dvije-tri godine je sjajan", primijetio je Neville i dodao o jednom problemu koji muči Portugalca Josea Mourinha na klupi Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Problem za Josea Mourinha je kako dobiti Romelua Lukakua, Rashforda, Martiala i Sancheza zajedno. To je veliko pitanje, tko da igra desno? Martial je bio ondje, u nekoliko utakmica i Sanchez , a ni jedan nije idealno rješenje. Moraju pokazati da mogu igrati zajedno", zaključila je legenda Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo