OSTAVIO SVE U NEVJERICI: / Legenda Juvea zaprepastila komentarom na rasistički ispad navijača

Image
Foto: AFP
3.4.2019.
12:56
AFP
VOYO logo

Pobjedom Juventusa nad Cagliarijem u gostima pala je u drugi plan zbog rastističkog ispada domaćih navijača. Dio njih tijekom susreta provocirao je napadača Juvea Moisea Keana, a on im je odgovorio u završnici susreta kada je zabio pogodak. Proslavio ga je upravo pred najvatrenijim pristalicama Cagliarija, a njegov potez ih je posebno razbjesnio. Zasuli su ga još žešće uvredama, a prema njemu su bacali i razne predmete.

'Sam je kriv'

Njegov suigrač Leonardo Bonucci dotrčao je je do njega kako bi ga maknuo, dok je Blaise Matuidi bio vidno uzrujan. A Bonuccijev komentar na cijelu situaciju uzrujao je mnoge pa i igrača Manchester Cityja Raheema Sterlinga te legendarnog Iana Wrighta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Juventus' Italian defender Giorgio Chiellini (C) attempts to calm down Juventus' French midfielder Blaise Matuidi (2ndr) who reacted after Cagliari's fans throwed bottles towards Juventus' Italian forward Moise Kean (not in picture) after Kean scored during the Italian Serie A football match Cagliari vs Juventus on April 2, 2019 at the Sardignia Arena in Cagliari. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

"Kean zna da se nakon postignutog gola treba fokusirati na proslavu sa suigračima. Bilo je rasističkih povika nakon što je zabio, Blaise ih je čuo i bio je uzrujan. Mislim da je krivica 50-50 jer Moise nije smio to napraviti, a navijači nisu smjeli reagirati na taj način", kazao je branič i nastavio.

Image
Image

"Mi smo profesionalci. Moramo biti primjer drugima, a ne provocirati. Više bih volio razgovarati o našoj dobroj predstavi...", poručio je Bonucci, koji je ostavio Sterlinga u nevjerici."Krivica je 50-50... Na ovako nešto mogu se samo nasmijati".S Bunuccijem pak složio i trener Max Allegri, čime je posebno šokiran britanski The Sun."Nije smio na takav način proslaviti gol. On je mlad i mora učiti. Morate biti pametni u tim situacijama i ne provocirati navijače. Međutim, to ne opravdava idiote na tribinama", kazao je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo