[VIDEO] LAZIO OVAKVOG NAPADAČA NIJE IMAO VIŠE OD 20 GODINA: / Strašni Ciro s četiri gola bacio Talijane u trans

Image
Foto: AFP

Milan je prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede, a vodeći Napoli je na svome San Paolu nadigrao Veronu.

6.1.2018.
17:47
AFP
VOYO logo

Nogometaši Lazija u 20. su kolu talijanskog prvenstva kao gosti svladali SPAL s 5-2, a briljantnu je utakmicu odigrao Ciro Immobile (27) koji je zabio četiri gola za 'nebesko-plave'. Lazio se ovom pobjedom, barem privremeno probio na četvrto mjesto.

Najuspješniji u ligama 'petice'

Luis Alberto je doveo Rimljane u vodstvo u petoj minuti, a samo tri minute kasnije je izjednačio Mirco Antenucci. No, onda je uslijedio šou Immobilea koji je pogađao u 19., 26. i 41. minuti, a potom i u petoj minuti drugog poluvremena. Između toga je Antenucci postigao svoj drugi gol, ali to u konačnici ništa nije značilo SPAL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Immobile je ovom utakmicom još jednom potvrdio da je u životnoj formi. Na kontu trenutno ima 20 pogodaka u Seriji A i prvi je strijelac prvenstva. Prvi je igrač Lazija nakon Giuseppea Signorija (1992/93 i 1993/94) koji je u dvije uzastopne sezone zabijao najmanje 20 pogodaka u ligi, ujedno i prvi igrač rimskog kluba nakon Hernana Crespa (2001/02) koji je upisao više od jednog hat-tricka u istoj sezoni. Također, vrijedi istaknuti i da je prvi igrač iz liga 'petice' koji je u aktualnoj sezoni, kao strijelac ili asistent, sudjelovao u najmanje 25 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova senzacija Beneventa

Milan je prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede, svladavši na San Siru Crotone s 1-0 pogotkom kapetana Leonarda Bonuccija. Naš Nikola Kalinić je ušao u igru za Milan u 76. minuti, a u istom je trenutku iz igre kod gostiju izašao Ante Budimir.

Vodeći Napoli je na svome San Paolu nadigrao Veronu s 2-0 pogocima Kalidoua Koulibalyja i Josea Callejona. Hrvatski reprezentativac Marko Rog ponovno je imao skromnu minutažu, u igru je kod domaćih ušao u 87. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benevento je priredio senzaciju pobijedivši pred svojim navijačima Sampdoriju s 3-2. To je tek druga pobjeda Beneventa ove sezone, ali zanimljivo, druga zaredom. Kod gostiju nije bilo u kadru našeg Ivana Strinića. Genoa je s 1-0 bila bolja od Sassuola, a u pobjedničkom je sastavu do 76. minute igrao Petar Brlek. Torino je s novim trenerom Walterom Mazzarrijem s 3-0 pobijedio Bolognu za koju nije igrao Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


REZULTATI 20. KOLA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torino - Bologna 3-0 (De Silvestri 38, Niang 53, Iago Falque 85) Napoli - Verona 2-0 (Koulibaly 65, Callejon 78) Benevento - Sampdoria 3-2 (Coda 69, 84, Brignola 90+1 / Caprari 45+1, Kownacki 90+4) Genoa - Sassuolo 1-0 (Galabinov 80) SPAL - Lazio 2-5 (Antenucci 8-11m, 30 / Alberto 5, Immobile 19, 26, 41, 50) Milan - Crotone 1-0 (Bonucci 54)


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo