Konačno! Bilićev 'prijatelj' novi trener PSG-a

Nakon devet neuspješnih ponuda vrhunskim trenerima, francuski nogometni stručnjak Laurent Blanc izabran je za novog stratega francuskog prvaka PSG-a.

22.6.2013.
12:05
VOYO logo

Jose Mourinho, Rafael Benitez, Manuel Pellegrini, Roberto Mancini, Guus Hiddink, Michael Laudrup, Andre Villas-Boas, Fabio Capello, Frank Rijkaard... To je devet trenera koji su odbili PSG iz razno-raznih razloga, no ponajviše zbog činjenice da je pariški klub nudio godinu dana ugovora.

Blanc će potpisati dvogodišnji ugovor, no nekako sumnjamo da će ga odraditi u potpunosti s obzirom da PSG naredne sezone želi na svojoj klupi vidjeti aktualnog menadžera Arsenala Arsenea Wengera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se da novac ipak ne može kupiti sve, pa je tako jedan od najbogatijih klubova svijeta "zaglibio" s trenerom, koji je za vrijeme igračke karijere igrao u dresu mrskog rivala Marseillea, te čiji CV nije ni do koljena onima maloprije spomenutih trenera.

Blanca u Hrvatskoj najviše pamtimo po crvenom kartonu kojeg je dobio u polufinalu SP-a 1998. godine, nakon udaranja Slavena Bilića. Bivši izbornik Vatrenih tada je i teatralno pao, a to mu Blanc nikad neće zaboraviti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo