Odbačeni Vatreni izgubio sve nade: 'Kako ću se osjećati nego razočarano?'

Njemački list Frankfurter Rundschau objavio je tekst o 30-godišnjem hrvatskom nogometašu Srđanu Lakiću, inače napadaču Eintrachta iz Frankfurta i povremenom hrvatskom reprezentativcu.

23.1.2014.
8:28
VOYO logo

Iako je imao velike ambicije prije sezone, u prvom se dijelu Lakić i nije previše naigrao u klubu koji se nalazi tek na 15. mjestu bundesligaške ljestvice. Odigrao je Lakić osam prvenstvenih utakmica, ali niti jednom nije bio strijelac.

"Na pripremama sam se osjećao sjajno. Bio sam prepun entuzijazma i snage na startu sezone. Mislio sam da ću stvarno biti pravi, a onda je uslijedilo prizemljene", priča Lakić te nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako ću se osjećati nego potpuno razočarano. Sportaš sam i naravno da mi je želja igrati i pokazati ono što znam. U prvom dijelu sezone sam imao malo prilike za to, ali i dalje se nadam najboljem u Eintrachtu. Ne mogu ništa drugo nego trenirati i čekati bolje dane. Isto tako, u nogometu se mnogo toga dogodi preko noći. Tko zna kakav će smjer imati moja karijera dalje", dodao je Lakić, koji se i dalje nada da će trener Armin Veh početi vjerovati u njega.

//www.youtube.com/embed/pZvRx3WvXSA

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo