NJEGOVA STRANA / Mbappé se otvorio i otkrio zašto nije otišao u Madrid, predsjednik PSG-a tvrdi: 'Real mu je mogao dati više novaca'

Image
Foto: Profimedia

Kylian Mbappe otkrio je zašto ostaje u PSG-u

23.5.2022.
16:27
Profimedia
VOYO logo

Kylian Mbappé i predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi održali su konferenciju za novinare na kojoj su pričali o ostanku francuskog napadača u redovima pariškog kluba.

Image
HRVATSKA NE TREBA BRINUTI ZA BUDUĆNOST /

Ma kakvi Neymar i Messi, L'Equipe se naklonio Lovri Majeru i odao mu veliko priznanje

Image
HRVATSKA NE TREBA BRINUTI ZA BUDUĆNOST /

Ma kakvi Neymar i Messi, L'Equipe se naklonio Lovri Majeru i odao mu veliko priznanje

Trakavica oko odlaska/ostanka Mbappéa u PSG-u trajala je mjesecima, a sada je napokon riješena. Nakon što dugo nije bilo jasno u kojem će klubu nastaviti karijeru, sjajni francuski napadač Kylian Mbappé (23) odlučio je da će potpisati novi ugovor s PSG-om i ostati na Parku prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappé se dugo povezivao s odlaskom u Real Madrid, za kojega je mogao potpisati kao slobodan igrač, čak je izgledalo i da je taj posao završen, no ipak je u zadnji čas došlo do velikog preokreta i on bi trebao u subotu, nakon PSG-ove posljednje utakmice sezone objaviti da ostaje u Parizu.

Image

Nevjerojatni uvjeti

Eurosport je u petak objavio PSG je Mbappéu ponudio 300 milijuna eura samo kao bonus za potpis ugovora i plaću u iznosu od 100 milijuna eura neto godišnje, što je nevjerojatna svota kojoj ni bogati Real ne može parirati. Navodno su mu Parižani ponudili i velike ovlasti u klubu tako da će moći odlučivati o treneru i transfer politici, što nikada ne bi dobio u Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se oglasio i sam nogometaš, koji se obratio i razočaranim navijačima Reala koji su ga očekivali na Santiago Bernabeuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to teška odluka. Htio sam uzeti vremena i donijeti najbolju moguću odluku, to je bio moj izbor. Ja sam svoju odluku donio još prošlo tjedan, ali je klub htio da to bude iznenađenje", počeo je napadač Francuske.

'Sanjam dres Reala'

"Imam jako puno poštovanja prema Real Madridu i Florentinu Perezu. Oni su napravili sve kako bi me usrećili. Zato sam ga i osobno nazvao, imamo jako dobar odnos. Što se tiče Reala, ne znam što će se dogoditi u budućnosti. Svi znaju da sam htio otići prošlo ljeto, ali stvari se mijenjaju. Kontekst je sada potpuno drugačiji", nastavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da ne zna gdje će igrati za tri godine te kako su i Real i PSG klubovi koji ne trebaju nikoga uvjeravati da dođe, jer su to veliki klubovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poruka navijačima Reala? Hvala im što su me prihvatili kao jednog od svojih. Razumijem njihovo razočaranje. Uvijek sam sanjao da nosim dres Reala, ali htio bi ostati u svojoj zemlji, barem još neko vrijeme. Ja sam Francuz i želim tu ostati. Mjesecima smo pričali o sportskom projektu u PSG-u, satima o imidžu kluba. Novac nije bio prvi na listi", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik PSG-a je dodao kako bi Real mogao dati veću plaću Mbappéu, ali da novac nije bio najvažniji.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo