VIDEO: / Messi 'poludio' nakon dodjele nagrade Ronaldu

Barcelona se plasirala u četvrtfinale španjolskog Kupa kralja izbacivši pritom Getafe, a ponovno je briljirao Leo Messi.

17.1.2014.
8:40
VOYO logo

Poslije 4-0 na svom Camp Nou, u uzvratnom je ogledu, odigranom ovog četvrtka, Barcelona u gostima pobijedila Getafe 2-0. Baš kao u prvoj utakmici, tako je i sada nezadrživ za Getafe bio Lionel Messi.

U prvom je ogledu Messi postigao dva pogotka u nekoliko posljednjih minuta utakmice, a dva je gola zabio i ovom prilikom. Po prvi put poslije povratka nogometu od ozljede, te prvu utakmicu nakon prošlotjedne dodjele nagrade Ballon d'Or, za njaboljeg nogometaša Europe, Messi je zaigrao od početka, te je na terenu boravio sve do kraja utakmice. Pogotke je postizao, pak, u 44. i 63. minuti. Pogledajte još jednom majstora na djelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak su tri puta u kratkom roku međusobno igrali nogometaši Villarreala i Real Sociedada. Ovog četvrtka uzvratnu utakmicu osmine finala tamošnjeg Kupa kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom je natjecanju uspješniji bio Real Sociedad jer je nakon 0-0 na domaćem terenu, ove večeri slavio na Madrigalu s 1-0. Strijelac gola koji je odveo Real Sociedad među osam posljednjih je bio Javi Ros u 32. minuti.

Domaća momčad može žaliti za 75. minutom jer je tada imala idealnu šansu za izjednačenje, no francuski nogometaš Jeremy Perbet nije uspio realizirati udarac s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, bila je to određena osveta igrača Real Sociedada današnjem suparniku, budući je Villarreal tijekom prošlog vikenda, protiv istog suparnika i na istom stadionu, slavio s čak 5-1.

Kup kralja, osmina finala (uzvratne utakmice):

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Getafe - Barcelona 0-2 (Messi 44, 63) prva utakmica 0-4 Villarreal - Real Sociedad 0-1 (Javi Ros 32), 0-0

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo