Jurčić u panici jer su mu Mamići stvorili probleme u momčadi

Dinamove pripreme su tek počele, a Krunu Jurčića je uhvatila panika jer njegov golman Pablo Miglire ne zna niti riječ hrvatskog, ali to mu nije jedina briga.

11.6.2013.
17:03
VOYO logo

Kruno Jurčić smatra da bi Migliore mogao imati problema u sporazumijevanju sa suigračima, no muče ga i neki drugi problemi.

"Jeste li napisati koji tekst o tome? Trebali ste napisati, jer to su veliki problemi. A ne da pišete kako imamo megamomčad. Ja Migliorea za dvadeset dana tek trebam naučiti da zna što je 'lijevo-desno', da kaže 'moja' ili 'nije moja'. Znate li o čemu sam danas razmišljao? Uzeli smo El Soudanija, čovjek je druge vjere. Ne znam kakav je vjernik, koje razine, ali 10. srpnja počinje ramazan. Kako će on trenirati dva puta dnevno? Ne želim vas time opterećivati, ali to su problemi. Pa Addy koji je godinu i pol bio u Beogradu, nije znao registrirati komande Ivana Kelave. Ali tu je Ibanez koji će biti od velike pomoći s Miglioreom i Fernandesom", izjavio je Jurčić za Sportske novosti pa pokušao utješiti sam sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi polovicom srpnja trebamo izgledati jako dobro. Ne bih želio da sve ispadne negativno, imamo dobru momčad i atmosferu, igrat ćemo dobar nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo