Kruno Jurčić ispalio novi biser!

Dinamo možda ne igra lijepo, ali rezultati su tu. Dvije pobjede na početku HNL-a i 4. pretkolo Lige prvaka nadohvat ruke daju nadu u bolje sutra.

31.7.2011.
15:30
VOYO logo

Dinamo je u 2. kolu HNL-a pred 1500 gledatelja u Maksimiru svladao Cibaliju s 2:0 pogocima Ibaneza i Sammira, no pošteno je reći uz puno, puno sreće i igru koja je isprovocirala zvižduke.

Baš kao i u prvom kolu kad je s 1:0 na Maksimiru pao 'moćni Inter', Kruno Jurčić bio je 'vrlo zadovoljan', iako je i ono malo gledatelja na Maksmiru zvižducima iskazalo svoj stav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Jurčić je nakon utakmice sipao samo pohvale ohrabren sretnom pobjedom, a neke od izjava koje redovno ponavljaju su antologijske, tipa one 'zadovoljan sam jer smo odigrali kontroliranu utakmicu'.

"Odigrali smo kontroliranu utakmicu i zato sam jako zadovoljan. Bili smo agresivni kad bismo izgubili loptu, imali smo dobar protok lopte. Ne mogu biti zadovoljan zadnjim pasom i realizacijom. I u svlačionici su dečki utakmicu doživjeli vrlo pozitivno. Vodio sam puno utakmica protiv Cibalije i nikad nisam tako dominirao", pričao je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda plavi i jesu imali uglavnom loptu u svojim nogama, ali s njom baš nisu znali što bi. Do slučajnog pogotka Ibañeza u 26. minuti, imali su tek jedan udarac Calella i mogli su vrlo lako primiti pogodak nakon velike pogreške Domagoja Vide.

Uz sve to, vratar Cibalije Matković poklonio je Dinamu prvi gol. Ibañez je pokušao ubaciti u šesnaesterac, lopta je išla prema vrataru, a on se poskliznuo i pustio ju u mrežu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A smijao sam se, što ću drugo", veli Ibanez koji je odigrao dobru partiju i bez tog slučajnog gola.

Plavi nisu znali iskoristiti ni igrača više. Neoprezni Enor Pulić ušao je u 57. minuti i već u 65. dobio crveni nakon što je udario Ibañeza. Tek kad su počeli zvižduci zbog loše igre, Rukavina je asistirao Sammiru koji je kao kapetan plavih postigao pogodak za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokisnuli gledatelji zaslužili su bolji nogomet, a ne ovaj 'kontrolirani'.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107300086006 arti-201107270760006 arti-201107290082006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo