FOTO/VIDEO: / 'Kad treba dobiti kartu onda ode sve u ku***'

Počela je histerija oko ulaznica za kvalifikacijski susret za SP protiv Srbije koji se igra 22. ožujka na Maksimiru.

21.2.2013.
8:46
VOYO logo

Prodaja je trebala početi u četvrtak u 9 sati, no sustav prodaje odmah je zakazao, pa su navijači već rano ujutro počeli negodovati, no situacija se postupno normalizala.

'Kad treba dobiti račun onda sve radi, a kad treba dobiti kartu onda ode sve u ku***', izjavio je jedan od navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice se mogu nabaviti u prodavaonicama TISAK media centra i preko interneta (web stranica www.hns-cff.hr). U HNS-u predviđaju da će karte 'planuti' do kraja dana. http://www.youtube.com/embed/VelBlyAmNmc

"Pravo na kupnju u TISAK centrima imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta. Djelatnici prodaje će u sustavu popuniti osobne podatke (ime i prezime, broj osobnog dokumenta). Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Osim svojih podataka, kupac djelatniku na prodajnom mjestu mora dati ime i prezime svih navijača za koje kupuje ulaznice", poručili su iz HNS-a na internetskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da se Savez želio zaštititi, pa ulaznice ne mogu kupiti srpski navijači, no pravila prodaje su u najmanju ruku diskriminirajuća. Jer zašto na utakmicu ne bi mogli Slovenci, Talijani... ili neki drugi državljani koji žive u Zagrebu? U HNS-u je mnogo toga obavijeno velom tajne, pa tako nisu objavili ni koliko će ulaznica u slobodnu prodaju. No, sigurno ih neće biti previše jer prvo se trebaju namiriti Uvijek vjerni, pa HNS, reprezentativci, županijski savezi, prvoligaški i drugoligaški klubovi... Uglavnom, predviđa se da će ulaznice nestati u jednom danu, koliko god ih bilo. Podsjetimo, u Maksimiru će biti 150 prijatelja Srpskog nogometnog saveza.

specijal-201104110410004-Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo