KRANJČAR TRAŽI IZLAZAK IZ KRIZE: / 'Želimo ponovno krenuti u pozitivan niz iako je u Rijeci uvijek neugodno'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Iza nogometaša Dinama dva su uzastopna poraza, u prvenstvu od Osijeka i u Ligi prvaka od Lyona, a nedjelja im donosi teško gostovanje kod vodeće momčadi domaće lige Rijeke.

17.9.2016.
15:47
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Momčad Matjaža Keka pred vlastitim navijačima nije izgubila u 35 prvenstvenih utakmica zaredom, tako da je jasno da Modre u nedjelju na Rujevici (19 sati) ne čeka nimalo lagan zadatak.

Image
HOĆE LI DINAMO POKLEKNUTI? /

Modre u sljedeća dva tjedna čeka pravi - pakao!

Image
HOĆE LI DINAMO POKLEKNUTI? /

Modre u sljedeća dva tjedna čeka pravi - pakao!

'Ispraviti posljednje rezultate'

"Nakon utakmice s Lyonom okrenuli smo se prvenstvu i pripremama za derbi s Rijekom. Kao što naglašavam cijelo vrijeme, domaća su nam natjecanja jako važna i željeli bismo ponovno krenuti u pozitivan niz kakav smo imali do Osijeka. Naravno da nije lako kad ovaj težak ciklus utakmica otvoriš uz dva poraza, prvo od osječke momčadi, zatim od Lyona, ali vjerujem da se možemo vratiti na naš put i pokazati igru koju smo imali kroz kvalifikacije i prvi dio prvenstva", naglasio je Dinamov trener Zlatko Kranjčar na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Ante Ćorić

Rijeka dočekuje Dinamo s bodom prednosti, tako da nas u nedjelju zapravo očekuje i borba za prvo mjesto na ljestvici.

"Respektiram Rijeku koja je s razlogom tu gdje jest. Ima bod prednosti, neporažena je i sigurno će pred svojim navijačima ići po pobjedu protiv nas. Mi ćemo isto tako tražiti sva tri boda i dati sve od sebe da ispravimo posljednje rezultate. Neće biti lako i gostovanja u Rijeci uvijek su neugodna, ali trebamo tražiti pozitivan rezultat i preuzeti vodeće mjesto u prvenstvu", dodao je Cico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se Antolić

Trener zagrebačkog kluba još uvijek nije odlučio s kojim će sastavom krenuti u bitku na Rujevici.

"Što se tiče momčadi, vidjet ćemo još tko će zaigrati u početnom sastavu. Imamo još vremena, nakon treninga ćemo znati više. S nama je ponovno kapetan Antolić koji je nažalost propustio Lyon, ali bit će u kadru za Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo