KRAMARIĆ VELIKI ADUT VATRENIH: / 'Očekujem da ću biti standardan u Rusiji. Hoffenheim? Bilo je pričica'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Sjajni hrvatski golgeter progovorio je o sezoni u Hoffenheimu te šansama Vatrenih na SP-u

29.5.2018.
22:06
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski napadač Andrej Kramarić proživljava najbolje trenutke karijere. S Hoffenheimom se plasirao sljedeće godine u Ligu prvaka, a u hrvatskom dresu očekuje ga najveće natjecanje u karijeri - Svjetsko prvenstvo u Rusiju. U naponu snage, Krama će biti prava napast za sve obrane, posebice za Nigeriju 16. lipnja u Kalinjingradu.

REPREZENTACIJA NA OKUPU, VATRENI OPTIMISTIČNI: Pripreme za nešto veliko su započele, evo što kažu igrači

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mnogo je nigerijskih nogometaša širom Europe, u kojoj stječu i tu naobrazbu. Državni sastav vodi Nijemac. U zaključku: ne bih se izvlačio na to jer im taktika ne mora biti hendikep, makar se podrazumijeva da mi s njom stojimo bolje", rekao je Kramarić za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Odlazak iz Hoffenheima?

Kramarić se dva tjedna odmorio u južnoj Francuskoj, točnije oko Saint Tropeza. Bilo je puno govora o njegovom mogućem odlasku iz Hoffenheima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je nekih pričica. Nekih sitnica. O kojima ne razmišljam. Iskreno ne. Nemam se pravo opterećivati ičim osim SP-om na kojem svatko od nas može samo profitirati, biti u plusu. Ne bi bilo ni pošteno zamarati se nastavkom svoje klupske situacije, sad kad cijela Hrvatska diše s Vatrenim", govori Kramarić i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa mi ne manjka ni u Hoffenheimu, sve je sjajno, ljudi su super korektni. Logično je da smo svi u rovinjskoj ekspediciji usmjereni isključivo na Kalinjingrad, Nižnji Novgorod i Rostov. Nadamo se prolasku skupine, kvalitetom zaslužujemo barem poredak među 16 vodećih. Bitno je zdravlje i kompletnost, ne sumnja se u ogromni motiv, u volju i želju, u poticaje raznih fela."

BIRA SE NAJBOLJI HRVATSKI NOGOMETAŠ U 2018.: Objavljen popis nominiranih, petorica su se posebno istaknula ove godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić se tada osvrnuo na ono najvažnije u ovom trenutku - Svjetsko prvenstvo koje počinje za nešto više od dva tjedna. Očekuje li Andrej zaigrati u prvih 11?

"S obzirom na moje brojke možda bih trebao početi"

"Teško pitanje. A i nije za mene. Premda ne kanim lagati: s obzirom na moje brojke možda bih trebao početi. Zbog toga odgovor glasi: da, očekujem da ću biti standardan. Dokazao sam da mogu, spreman sam, pun poleta. Normalno da ću apsolutno prihvatiti svako rješenje šefa Dalića", objasnio je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gušt je biti s Vatrenima. I ja i dečki smo u posebnom emotivnom stanju, podjednako napeti i opušteni. Izazov je fantastičan. Meni je ovo prvo „pravo“ svjetsko prvenstvo. Spremni smo za nešto veliko. Prošlih mjeseci svi smo nastupali za izvanredne klubove, proljeće je bilo za pet. Hrvatska je globalno poznata i priznata, ugledna i – opasna", zaključio je sjajni hrvatski napadač.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo