PROSLAVIO REKORD UZ URNEBESNU SNIMKU IZ RUSIJE: / 'Kad ne možeš spavati cijelu noć pa gledaš...'

Image
Foto: Screenshot

Priznao je da nije mogao spavati nakon večeri u kojoj je postao rekorder Hoffenheima

30.3.2019.
9:51
Screenshot
VOYO logo

Prije svega, bravo Ishak i hvala ti. Bio je to njegov gol i odigrao je nevjerojatnu utakmicu. Naravno da sam sretan o ponosan što sam novi klupski rekorder. Kada sam stigao u Hoffenheim nisam nikad ni razmišljao o tome. Osjećaj je nestvaran, sada sam u povijesnim knjigama, ali želim postići još više togan s klubom. Nastavit ću raditi sve kako bi bili uspješni. Nadam se da je ovo dobar početak kako bi završili sezonu na najbolji mogući način i opet se kvalificirali u Europu”, poručio je Kramarić poslije susreta u kojem je zabio 47. pogodak u dresu Hoffenhaima.

Asistencija i gol

U domaćioj 4-1 pobjedi nad Bayerom Kramarić je asistirao Belfodilu za prvi gol na utakmici u 10. minuti, a potom je postigao i zadnji gol na dvoboju u 79. minuti. Vatrenom je to 14. prvenstveni gol sezone, a na ljestvici strijelaca Bundeslige ispred njega su samo Lewandowski (Bayern) s 18 golova, te Jović (Eintracht) i Reus (B.Dortmund) s po 15. Emotivno je hrvatski napadač doživio večer u kojoj je prestigao Salihovića, a koliko je bio uzbuđen otkrio je na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad ne možeš spavati cijelu noć pa gledaš....Hahahaha ma fešta kad te i grč uhvati", napisao je uz urnebesnu snimku sa Svjetskog prvenstva u Rusiji s Antom Rebićem u glavnoj ulozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo