DOBAR DAN ZA GASTARBAJTERE / Kramarić postigao dva pogotka, Kovač nastavlja sa sjajnim predstavama: Bayern se spasio i ostao prvi

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Dobar dan za Hrvate u Njemačkoj

24.1.2023.
23:53
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić postigao je oba pogotka za Hoffenheim u 2-2 (1-1) domaćem remiju sa Stuttgartom u susretu 17. kola njemačkog prvenstva.

Image
MAJSTOR /

Veliko priznanje za našeg Livija: Našao se na listi najboljih igrača svijeta, iza sebe je ostavio velika imena

Kramarić je doveo svoju momčad u vodstvo u 11. minuti kada je iz blizine pogodio gornji lijevi kut sparničkog gola, da bi u četvrtoj minuti nadoknade odličnim udarcem iskosa s desne strane pogodio suprotnik kut za konačnih 2-2. U međuvremenu je Stuttgart preokrenuo golovima Guirassyja u 45. i Enda u 77. minti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili su to četvrti i peti Kramarićev prvenstveni gol ove sezone, a odigrao je čitav susret za Hoffenheim. Borna Sosa zbog ozljede nije konkurirao za nastup u sastavu Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar dan za Vatrene

Hoffenheim je 13. na ljestvici sa 19 bodova, a Stuttgart 14. sa 16.

Vodeći Bayern spasio se domaćeg poraza od Koelna pogotkom Kimmicha u 90. minuti za konačnih 1-1. Gosti su vodili od 4. minute preko Skhirija. Nikola Soldo odigrao je čitav susret za Koeln, dok je Josip Stanišić ostao na klupi Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći Bayern sada ima 36 bodova, četiri više od drugog RB Leipziga koji je ranije u utorak s uvjerljivih 6-1 (4-0) kao gost svladao Schalke 04. Dvoboj je riješen već u prvih 45 minuta nakon kojih je bilo 4-0 za RB Leipzig uz dva gola Andrea Silve (7, 44) te jedan Henrichsa (15) i Wernera (45+2). U nastavku je Kozuki (56) smanjio na 4-1, ali su u završnici Olmo (83) i Poulsen (89) pogađali za konačnih 6-1.

Joško Gvardiol igrao je čitav susret za RB Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač je sa svojim Wolfsburgom kao gost deklasirao predzadnju Herthu u Berlinu sa 5-0 (3-0). Bartol Franjić igrao je od 78. minute za Wolfsburg, koji je s ova tri boda stigao na šesto mjesto sa 29 bodova. S druge strane kod Herthe je Ivan Šunjić igrao prvo, a Filip Uremović drugo poluvrijeme.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo