KRAMARIĆ ODUŠEVIO KOMENTAROM O REBIĆU: / 'Slučajno je zabio, to je zato što ima veliku glavu'

Image
Foto: AFP

Sjajno igra u Hoffenheimu, a nadamo se da će formu prenijeti i u reprezentaciju

4.3.2019.
21:56
AFP
VOYO logo

Udarna igla napada Hrvatske u kvalifikacijskim utakmicama protiv Azerbajdžana (21. ožujka) i Mađarske (24. ožujka) bit će Andrej Kramarić koji trenutno igra u sjajnoj formi u Hoffenheimu. Danas je izbornik Dalić objavio popis na kojem se nalaze upravo Kramarić i Ante Rebić koji su prošlog vikenda bili na suprotnim stranama u utakmici Eintrachte i Hoffenheima.

"Slučajno je zabio jer je lopta iz slobodnog udarca pogodila njega u glavu i prevarila golmana. To je zato jer ima veliku glavu. Ziher je to gađao, ha, ha! Ali, čestitam mu jer Eintracht ima sjajnu sezonu, ali neću reći da su bolji od nas jer nisu", rekao je Kramarić za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zna hoće li ostati u Njemačkoj

Bivši napadač Dinama i Rijeke u Hoffenheimu često igra u vezi, ali bez obzira na to ove se sezone već 15 puta uspio upisati u strijelce za njemačku momčad i jedan je od najefikasnijih hrvatskih igrača u ligama petice.

"Zadovoljan sam brojkama, ali želio bih da je klub bolji na tablici. Zaslužili smo puno više. Lijepo mi je u Hoffenheimu. Tri godine sam ovdje i neću se žaliti ako budem još deset. No, znate kakav je nogometni put, nikad ne znaš gdje će se nastaviti", dodao je Andrej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo