ODLIČNA SEZONA

KRAMA U NOVOJ ULOZI: ‘Od strijelca sam postao jedan od najboljih asistenata u Europi’

Andrej Kramarić bio je jedan od najboljih pojedinaca u posljednjoj akciji hrvatske reprezentacije. Uslijed brojnih izostanaka, dobio je priliku zaigrati u početnoj postavi u pobjedama protiv Kosova (6-0) i Finske (1-0) u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

U obje je utakmice zaigrao iza napadača i to se pokazalo dobrim rješenjem jer je i u Skadru i u Tampereu asistirao Mariju Mandžukiću. I općenito je Kramarić ove sezone vrlo raspoložen za asistencije, u dresu Hoffenheima je upisao četiri dodavanja za gol u šest bundesligaških nastupa.

HRVATSKA SLAVI TRI BODA: Kramarić očekuje piće od Mandžukića

‘Odgovara mi nova pozicija’

“Eto, nekad su govorili da sam jedan od najboljih strijelaca u Europi, a sad sam postao jedan od najboljih asistenata u Europi. Nije loše, samo da sam u nečemu među najboljima”, izjavio je Mandžukić za 24 sata.

Pozicija iza špice mu, kaže, u potpunosti odgovara.

“Nikad nisam bio klasični napadač. Moram priznati da mi ova pozicija jako odgovara. Prvi sam put u dvije utakmice zaredom dobio neku značajniju minutažu u reprezentaciji i odlično je ispalo. Mandžukić i ja smo se baš kliknuli protiv Kosova i Finske”, zaključio je Kramarić.

Povratak na Net.hr